Следизборно

Финалните резултати още не са обявени, но по всичко изглежда, че малко не ми достига за влизане в Народното събрание. По-точно – 194 гласа.

Това може и да е разочароващо, но далеч не толкова, че да ме демотивира дори минимално. Винаги съм казвал, че отвън мога да върша много работа, за която дори „вътре“ няма да ми остава време от процедури и прожектори. Все пак е минус, че няма да имам възможност отвътре да убеждавам и обяснявам, да изграждам консенсус по темата „модернизация“.

Благодаря на всички 2614 души, които гласуваха лично за мен. Това е значителна и изключително задължаваща подкрепа и стимул за работа, без значение дали достъпът ми до Народното събрание ще бъде с депутатска карта или с карта на експерт към парламентарната група, както го правих и в предходния парламент. Депутатството е само инструмент, а не титла или награда.

Благодаря на Демократична България и особено на доброволците на Да, България от 24-ти МИР.

За съжаление, с оглед на създалата се вчера политическа обстановка, смятам, че в Народното събрание няма да има добра среда за бърза модернизация на публичния сектор. Дано все пак това се промени към по-добро в следващите седмици.

Още веднъж – благодаря за цялата подкрепа и доверие. Ще ги приведа в действие и резултат.

One comment

  1. Можем да кажем, че на тези избори пожънахме един голям успех! Машинното гласуване се оказа абсолютно успешно! Никой не можа да каже нищо. Няма сбъркани протоколи, няма напрежение в Арена Армеец. Чиста и бърза обработка. Ясни резултати. Следващият път ще бъде още по-добре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *